Όροι ενοικίασης

Όλες οι κρατήσεις γίνονται για συγκεκριμένο επιθυμητό όχημα. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης η “RedRent Kokkinos Car Rental” διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει ένα όχημα παρόμοιας ή μεγαλύτερης κατηγορίας στον πελάτη χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη.

Η προκαταβολή της κράτησης δεν επιστρέφεται για κανένα λόγο.

Η ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη για αυτοκίνητο.

Ο Οδηγός υποχρεούται να διαθέτει και να επιδεικνύει έγκυρη Άδεια Οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο. Οι πολίτες χωρών εκτός ΕΕ, πρέπει να διαθέτουν έγκυρη διεθνή άδεια οδήγησης μαζί με την κανονική τους άδεια οδήγησης.

Οι τροχαίες παραβάσεις και τα πρόστιμα βαρύνουν τον Ενοικιαστή.

Ο ενοικιαστής μπορεί να πληρώσει την κράτηση είτε με τη χρήση έγκυρης Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας είτε με τη χρήση μετρητών. Η ενοικίαση προπληρώνεται.

Ακύρωση εντός 48 ωρών πριν από την ημερομηνία παράδοσης: η εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει οποιοδήποτε ποσό προκαταβλήθηκε ως προκαταβολή, από τον πελάτη.

Ακύρωση εντός λιγότερων από 48 ωρών: η εταιρεία ΔΕΝ υποχρεούται να επιστρέψει οποιοδήποτε ποσό προκαταβλήθηκε ως προκαταβολή, από τον πελάτη.

Είναι δωρεάν καθ’όλη την διάρκεια του 24ωρου.

Ο δεύτερος οδηγός είναι δωρεάν και θα πρέπει να δηλώνεται κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Αν παραληφθεί να αναφερθεί, η χρέωση αντιστοιχεί σε 100€.

Ο Ενοικιαστής υποχρεούται να επιστρέψει το όχημα με την ίδια στάθμη καυσίμων κατά την παραλαβή, σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος με λιγότερα καύσιμα, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί με τη διαφορά καυσίμου. Δεν θα πραγματοποιηθούν επιστροφές χρημάτων για οχήματα που επιστρέφονται με περισσότερα καύσιμα.

Σε περίπτωση Ατυχήματος ο μισθωτής υποχρεούται να ενημερώσει την εταιρεία “REDRENT” καθώς και την αστυνομία και να παρουσιάσει τα δελτία καταγραφής της αστυνομίας στο σταθμό κατά την επιστροφή του οχήματος. Σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητας του πελάτη μας, επιβαρύνεται με την πληρωμή ολόκληρου του ποσού ενοικίαστης της ημέρας/ες ακινησίας του οχήματος.

Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες. Σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές από υπαιτιότητα του οδηγού δεν καλύπτονται. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του ενοικιαστή επιβαρύνεται την επισκευή του οχήματος.

Οδική βοήθεια για βλάβη ή ατύχημα είναι δωρεαν όλες τις ωρες του 24ωρου.

Ο ενοικιαστής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο καθαρό. Εάν χρειαστεί βιολογικός καθαρισμός, θα υπάρξει χρέωση 50€

Η ασφαλιστική κάλυψη ισχύει μόνο όταν ο ενοικιαστής έχει συμφωνήσει με τους όρους και τις προϋποθέσεις της ασφάλισης. Επιπλέον, η εταιρεία μας επιτρέπεται να ζητήσει αποζημίωση για οποιαδήποτε ζημιά στο αυτοκίνητο ακολουθώντας τους παρακάτω όρους:

  • Όταν ο οδηγός είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.
  • Εάν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται για να ρυμουλκήσει άλλο όχημα ή βαρύ αντικείμενο.
  • Εάν το αυτοκίνητο οδηγείται εκτός δρόμου (π.χ. παραλία Μπάλος)
  • Σε περίπτωση παραβίασης των Ελληνικών Νόμων Οδικής Κυκλοφορίας (π.χ. πινακίδες STOP, όριο ταχύτητας, παράνομες στροφές, παράνομες προσπεράσεις).
  • Σε περίπτωση παράνομης στάθμευσης.
  • Σε περίπτωση μεταφοράς εύφλεκτων ή παράνομων ουσιών.
  • Σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς στο αυτοκίνητο που προκλήθηκε από αμέλεια του ενοικιαστή. (π.χ. βαθούλωμα στο καπό ή στην οροφή του αυτοκινήτου, ζημιά στον συμπλέκτη.

 

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!